DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Zalmrolletjes met groene asperge

Voorgerecht Gemiddeld 30 minuten
(0)
Voorgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Rasp de Parmezaanse kaas fijn. Stap 2 Leg op een met bakpapier beklede bakplaat 4 hoopjes Parmezaanse kaas. Bak ze 10 minuten in de oven tot ze plat en krokant zijn. Laat afkoelen. Stap 3 Breng een pan ruim water aan de kook. Snijd de kontjes van de asperges af en blancheer ze in 3 minuten gaar. Giet af en spoel koud. Stap 4 Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Stap 5 Snijd de plakjes gerookte zalm zo dat je 12 reepjes van zo’n 4 cm breed krijgt. Besmeer met roomkaas en rol er een asperge in op. Stap 6 Leg op elk bord wat rucola en leg er drie aspergerolletjes op. Verdeel de zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten erover en besprenkel met de truffelolie. Stap 7 Maak af met een Parmezaan kletskop.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 259 kcal
Eiwit 14 g
Koolhydraten 8 g
Vet 19 g
Waarvan verzadigd 6 g
Trefwoorden
recepten