DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Zalmlasagne

Hoofdgerecht Gemiddeld 65 minuten
(0)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Verwarm de oven voor op 175°C. Stap 2 Snipper de ui. Stap 3 Was de spinazie. Stap 4 Verwarm twee derde van de olie in een grote koekenpan, bak hierin de ui glazig. Stap 5 Voeg de spinazie toe en bak deze kort mee. Stap 6 Schep uit de pan zodra de spinazie geslonken is en laat goed uitlekken. Stap 7 Meng er de helft van de geraspte kaas en de helft van de ricotta door en breng alles op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Stap 8 Snijd de zalm in blokjes. Stap 9 Snijd de courgette in kleine blokjes. Stap 10 Vet de ovenschaal licht in met de overgebleven olie en verdeel de lasagne, de spinazie, de zalm en de courgetteblokjes in drie lagen over de ovenschaal. Stap 11 Eindig met lasagne. Stap 12 Roer de rest van de ricotta los met slagroom en breng deze op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Stap 13 Verdeel dit over de lasagnebladen. Stap 14 Snijd de tomaten in plakjes en leg die er bovenop. Stap 15 Bestrooi er de resterende kaas overheen. Stap 16 Bak de lasagne ongeveer vijfenveertig tot vijftig minuten in de oven. Stap 17 Serveer er een lekkere groene seizoenssalade bij.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 0 kcal
Eiwit 0 g
Koolhydraten 0 g
Vet 0 g
Waarvan verzadigd 0 g
Trefwoorden
recepten