DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Varkensrib met geroosterde groente

Hoofdgerecht Gemiddeld 50 minuten
(0)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd 3 cm van de onderkant van de asperges. Stap 2 Snijd het loof van de bospeen tot 2 cm boven het begin en schil deze. Halveer de bospeen in de lengte. Stap 3 Meng de knoflook met het paprikapoeder, grove mosterd en olijfolie. Verdeel dit over de varkenskrabben en laat dit 10 minuten marineren in de koelkast. Stap 4 Snijd het bruin van de onderkant van de little gem en halveer deze. Stap 5 Verdeel de groene asperges en bospeen over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met 1 el olijfolie en bak in 20 minuten gaar in de oven. Stap 6 Plaats de laatste 5 minuten de little gem erbij en rooster mee. Breng op smaak met zout en peper. Stap 7 Verhit intussen een pan met 2 el olijfolie en bak de varkenskrabben in 15 minuten gaar. Stap 8 Serveer de varkenskrabben met de geroosterde groente.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 429 kcal
Eiwit 48 g
Koolhydraten 9.4 g
Vet 20.2 g
Waarvan verzadigd 6.1 g
Trefwoorden
receptenweekend