Hoofdgerecht Eenvoudig
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Breng een pan met water aan de kook en kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakkingen. Stap 2 Schraap de schil van de gember en snijd deze fijn. Halveer de limoenen. Pers de ene vrucht uit en snijd de andere in partjes. Stap 3 Meng de fijngesneden gember met het limoensap en de hoisinsaus. Stap 4 Snijd de tofu in blokjes van 2 cm. Verhit een pan met 1 el zonnebloemolie en bak de tofu goudbruin. Breng op smaak met zout. Stap 5 Verhit een wokpan met 1 el zonnebloemolie en bak de Thaise wokgroente 3 minuten. Voeg de noedels en de hoisinsaus toe en verwarm 3 minuten. Stap 6 Verdeel de noedels en tofu over de borden. Garneer met de limoenpartjes.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 544 kcal
Eiwit 26.7 g
Koolhydraten 81.9 g
Vet 9.7 g
Waarvan verzadigd 1.6 g