DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Sushi bowl met Hollandse nieuwe

Hoofdgerecht Gemiddeld 55 minuten
(4)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Spoel de boontjes af en laat uitlekken. Verwijder de zaadlijst van de komkommer en snijd in dunne schuine plakken. Kook de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Stap 2 Roer rijstazijn, 3 theelepels zout en suiker door elkaar tot de suiker is opgelost. Roer het azijnmengsel door de nog warme rijst. Laat de rijst 30 minuten afkoelen. Stap 3 Haal de pit uit de avocado en snijd in dunne plakjes. Verdeel de sushirijst over vier kommen. Schep de edamameboontjes, komkommer, avocado en haring naast elkaar in de kommen. Serveer met sushigember ernaast.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 640 kcal
Eiwit 22 g
Koolhydraten 89 g
Vet 20 g
Waarvan verzadigd 3 g
Trefwoorden
rijstsushirecepten