Hoofdgerecht Gemiddeld
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Spoel de boontjes af en laat uitlekken. Verwijder de zaadlijst van de komkommer en snijd in dunne schuine plakken. Kook de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Stap 2 Roer rijstazijn, 3 theelepels zout en suiker door elkaar tot de suiker is opgelost. Roer het azijnmengsel door de nog warme rijst. Laat de rijst 30 minuten afkoelen. Stap 3 Haal de pit uit de avocado en snijd in dunne plakjes. Verdeel de sushirijst over vier kommen. Schep de edamameboontjes, komkommer, avocado en haring naast elkaar in de kommen. Serveer met sushigember ernaast.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 640 kcal
Eiwit 22 g
Koolhydraten 89 g
Vet 20 g
Waarvan verzadigd 3 g