Tussendoortje Gemiddeld
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Laat de bolletjes mozzarella in een zeef uitlekken. Stap 2 Dep ze goed droog met keukenpapier. Stap 3 Halveer de helft van de rozijnen. Stap 4 Maak van een kwart van de tomaten een rupsgezichtje: snijd de tomaten op drie plaatsen in en druk er twee halve rozijntjes als ogen in en gebruik een rozijntje als mond. Stap 5 Steek aan elk spiesje om en om drie tomaatjes en drie bolletjes mozzarella. Stap 6 Begin steeds met een tomaatje. Stap 7 Steek tot slot op de punt van elk spiesje een rupsgezichtje. Stap 8 Leg de rupsjes op een schaal en leg er een basilicumblaadje bij, zodat het lijkt dat het rupsje het blaadje opeet.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 0 kcal
Eiwit 0 g
Koolhydraten 0 g
Vet 0 g
Waarvan verzadigd 0 g