DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Ribkarbonade met balsamicorabarber

Hoofdgerecht Eenvoudig 35 minuten
(0)
Hoofdgerecht Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Was de rabarber en snijd deze in stukken van 3 cm. Marineer de rabarber met het balsamicoazijn. Pel de rode ui en snijd deze in parten. Stap 2 Breng een pan met 500 ml water aan de kook en los hier de kippenbouillontablet in op. Kook de linzen volgens de aanwijzing op de verpakking. Haal de linzen uit de pan. Stap 3 Verdeel de linzen, rode ui, rabarber en 1 soeplepel van het linzenvocht over de ovenschaal. Breng op smaak met zout en peper. Stap 4 Plaats de ovenschaal 15 minuten in de oven. Leg de laatste 10 minuten de ribkarbonade op de ovenschaal tot deze gaar is. Stap 5 Verdeel de groenten en ribkarbonade over de borden en garneer met de rucola.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 409 kcal
Eiwit 0 g
Koolhydraten 39.8 g
Vet 6.6 g
Waarvan verzadigd 2.3 g
Trefwoorden
weekmenurecepten