DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Pittige aardappeltjes met verse kruiden

Bijgerecht Eenvoudig 30 minuten
(2)
Bijgerecht Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Hak de knoflook fijn. Meng de olijfolie met de harissa, gemalen koriander, knoflook, peper en zout. Stap 2 Schep in een ovenschaal de krieltjes om met de harissaolie en bak in 15-20 minuten goudbruin en gaar in de oven. Stap 3 Hak intussen de basilicum, koriander, munt en peterselie grof. Snijd de citroen in kwarten. Stap 4 Neem de pittige aardappeltjes uit de oven en schep de kruiden erdoor. Serveer met de citroenparten, zodat iedereen naar smaak citroensap kan toevoegen.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 177 kcal
Eiwit 3 g
Koolhydraten 21 g
Vet 8 g
Waarvan verzadigd 1 g
Trefwoorden
lichtemaaltijdrecepten