Lunch Eenvoudig
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de garnalen over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 10 - 12 minuten. Bak de pistoletjes de laatste 2 minuten mee. Stap 2 Snijd intussen de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees met schil in blokjes. Stap 3 Snipper de ui en hak de peterselie fijn. Meng de mayonaise, chilisaus en rice vinegar tot een dressing. Stap 4 Meng de spitskool, appel, ui en peterselie met 2/3 van de dressing en breng op smaak met peper en zout. Stap 5 Snijd de pistoletjes open, bestrijk de binnenkant met de rest van de dressing en verdeel de garnalen en 1/3 van de salade erover. Serveer met de rest van de salade.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 704 kcal
Eiwit 20 g
Koolhydraten 78 g
Vet 33 g
Waarvan verzadigd 4 g