Ga naar de hoofdinhoud

Pasta met paddenstoelen

4 personen Eenvoudig 25 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakjes en scheur de oesterzwammen in reepjes. Snijd de tomaatjes in kwarten. Verhit de olijfolie in een koeken- of hapjespan en bak de ui 5 minuten. Voeg de champignons toe en bak op hoog vuur in 5 minuten goudbruin. Voeg de knoflook, oesterzwammen en dragon toe en bak nog 3 minuten mee. Roer de mascarpone erdoor en breng op smaak met peper en zout. Bereid intussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en vang wat van het kookvocht op. Schep de pasta met 4 el kookvocht door de paddenstoelensaus en garneer met de rucola en tomaatjes.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 516 kcal
Eiwit 16 g
Koolhydraten 38 g
Vet 32 g
Waarvan verzadigd 17 g
Trefwoorden Paddenstoelenpastarecepten