Hoofdgerecht Eenvoudig
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakjes en scheur de oesterzwammen in reepjes. Snijd de tomaatjes in kwarten. Stap 2 Verhit de olijfolie in een koeken- of hapjespan en bak de ui 5 minuten. Voeg de champignons toe en bak op hoog vuur in 5 minuten goudbruin. Stap 3 Voeg de knoflook, oesterzwammen en dragon toe en bak nog 3 minuten mee. Roer de mascarpone erdoor en breng op smaak met peper en zout. Stap 4 Bereid intussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en vang wat van het kookvocht op. Stap 5 Schep de pasta met 4 el kookvocht door de paddenstoelensaus en garneer met de rucola en tomaatjes.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 516 kcal
Eiwit 16 g
Koolhydraten 38 g
Vet 32 g
Waarvan verzadigd 17 g