Ingrediënten
4 personenBereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de gember en hak fijn, ontpit de kersen en schaaf de courgette in dunne linten. Besmeer de naanbroden dun met de crème fraîche en bestrooi met de stukjes gember. Verdeel de kersen en courgette erover en leg er brokjes blauwe kaas tussen. Bak de naanbroden in 10 minuten op een met bakpapier beklede bakplaat goudbruin en gaar in de oven, tot de kersen zacht zijn en de blauwe kaas gesmolten. Snijd ondertussen de lente-ui in ringen. Breng de naanbroden op smaak met peper en zout en verdeel de lente-ui en rucola erover. Besprenkel tot slot met de olijfolie. Bevat p.p: 2577 kJ/616 kcal, 28 g vet waarvan 14 g verzadigd, 69 g koolhydraten waarvan 16 g suikers, 18 g eiwit, 2 g zout en 7 g voedingsvezel
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 616 kcal
Eiwit 18 g
Koolhydraten 69 g
Vet 28 g
Waarvan verzadigd 14 g