Lunch Eenvoudig
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Stap 2 Schil de gember en hak fijn, ontpit de kersen en schaaf de courgette in dunne linten. Stap 3 Besmeer de naanbroden dun met de crème fraîche en bestrooi met de stukjes gember. Verdeel de kersen en courgette erover en leg er brokjes blauwe kaas tussen. Stap 4 Bak de naanbroden in 10 minuten op een met bakpapier beklede bakplaat goudbruin en gaar in de oven, tot de kersen zacht zijn en de blauwe kaas gesmolten. Stap 5 Snijd ondertussen de lente-ui in ringen. Stap 6 Breng de naanbroden op smaak met peper en zout en verdeel de lente-ui en rucola erover. Besprenkel tot slot met de olijfolie. Stap 7 Bevat p.p: 2577 kJ/616 kcal, 28 g vet waarvan 14 g verzadigd, 69 g koolhydraten waarvan 16 g suikers, 18 g eiwit, 2 g zout en 7 g voedingsvezel
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 616 kcal
Eiwit 18 g
Koolhydraten 69 g
Vet 28 g
Waarvan verzadigd 14 g