DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Mini chocolade-frambozentaartjes

Nagerecht Gemiddeld 65 minuten
(0)
Nagerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Stap 2 Verwarm de hazelnootpasta 30 seconden in de magnetron. Roer goed door en verwarm nog 15 seconden extra indien nodig. Stap 3 Klop de eieren met een mixer in 5 minuten luchtig. Schenk de hazelnootpasta er in een dunne straal bij en blijf kloppen. Spatel vervolgens de bloem erdoor. Stap 4 Vet het brownie bakblik in en bekleed met bakpapier. Schenk het mengsel in de bakvorm en bak de brownie in 30 minuten gaar. Laat helemaal afkoelen. Stap 5 Steek 8 rondjes uit de brownie, schep de chocolademousse in een spuitzak met kartelmond en verdeel de helft over 4 brownierondjes. Stap 6 Houd 4 frambozen apart voor garnering. Zet de rest van de frambozen erop en spuit daar weer toefjes chocolademousse tussen, leg er de rest van de rondjes op. Stap 7 Verwarm het glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Druppel het glazuur over de brownietorentjes en zet op elk torentje een framboos. Stap 8 Bestrooi voor het serveren met poedersuiker.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden - brownie bakblik van 25x25 cm- handmixer- uitsteker van 5 cm- spuitzak met kartelmond
Voedingswaarden (per portie)
Energie 587 kcal
Eiwit 11 g
Koolhydraten 61 g
Vet 32 g
Waarvan verzadigd 15 g
Trefwoorden
nagerechtrecepten