Ga naar de hoofdinhoud

Mini chocolade-frambozentaartjes

4 personen Gemiddeld 65 minuten Nagerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 °C. Verwarm de hazelnootpasta 30 seconden in de magnetron. Roer goed door en verwarm nog 15 seconden extra indien nodig. Klop de eieren met een mixer in 5 minuten luchtig. Schenk de hazelnootpasta er in een dunne straal bij en blijf kloppen. Spatel vervolgens de bloem erdoor. Vet het brownie bakblik in en bekleed met bakpapier. Schenk het mengsel in de bakvorm en bak de brownie in 30 minuten gaar. Laat helemaal afkoelen. Steek 8 rondjes uit de brownie, schep de chocolademousse in een spuitzak met kartelmond en verdeel de helft over 4 brownierondjes. Houd 4 frambozen apart voor garnering. Zet de rest van de frambozen erop en spuit daar weer toefjes chocolademousse tussen, leg er de rest van de rondjes op. Verwarm het glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Druppel het glazuur over de brownietorentjes en zet op elk torentje een framboos. Bestrooi voor het serveren met poedersuiker.
Aanvullende benodigdheden - brownie bakblik van 25x25 cm- handmixer- uitsteker van 5 cm- spuitzak met kartelmond
Voedingswaarden (per portie)
Energie 587 kcal
Eiwit 11 g
Koolhydraten 61 g
Vet 32 g
Waarvan verzadigd 15 g
Trefwoorden recepten