DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Mexicaanse spruitjes met biefstuk

Hoofdgerecht Gemiddeld 30 minuten
(2)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Snijd de spruitjes in kwarten. Laat de mais uitlekken. Rasp de Parmezaanse kaas. Stap 2 Rasp de schil van de limoen, pers de helft van de vrucht uit en snijd de rest in Stap 3 Bereid ondertussen de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stap 4 Verhit de rest van de olijfolie in de wok en roerbak de spruiten en picadillokruiden 5 minuten. Stap 5 Voeg de mais, kaas, limoenrasp en -sap toe en roerbak 1 minuut. Breng op smaak met peper en zout. Stap 6 Snijd de biefstukpuntjes in reepjes en verdeel samen met de Mexicaanse spruitjes over de tacoschelpen. Garneer met de peterselie. Stap 7 Serveer met de crème fraîche en limoenpartjes. Lekker met jalapenopeper.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden - aluminiumfolie
Voedingswaarden (per portie)
Energie 560 kcal
Eiwit 32 g
Koolhydraten 35 g
Vet 30 g
Waarvan verzadigd 13 g
Trefwoorden
receptenseizoen