Voor undefined persoon
Herfstroerbak van broccoli, wortel en rijst
Hoofdgerecht Gemiddeld 20
minuten
Hoofdgerecht Gemiddeld
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Snijd de ui in halve maantjes. Schil de gember en snijd of rasp fijn. Verdeel de broccoli in kleine roosjes, schil de steel en snijd in stukje. Halveer de winterpeen en snijd de helften in schuine, dunne plakken. Stap 2 Verhit de rijstolie in een wok en roerbak de ui en gember 1 minuut. Voeg de broccoli en winterpeen toe en roerbak 3 minuten. Voeg de oestersaus en sesamolie toe en schep 1 minuut om. Stap 3 Voeg de rijst toe en roerbak 3 minuten mee. Garneer met de koriander. Lekker met geroosterde cashewnoten.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 425 kcal
Eiwit 9 g
Koolhydraten 52 g
Vet 18 g
Waarvan verzadigd 3 g