Ga naar de hoofdinhoud

Herfstroerbak van broccoli, wortel en rijst

4 personen Gemiddeld 20 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Snijd de ui in halve maantjes. Schil de gember en snijd of rasp fijn. Verdeel de broccoli in kleine roosjes, schil de steel en snijd in stukje. Halveer de winterpeen en snijd de helften in schuine, dunne plakken. Verhit de rijstolie in een wok en roerbak de ui en gember 1 minuut. Voeg de broccoli en winterpeen toe en roerbak 3 minuten. Voeg de oestersaus en sesamolie toe en schep 1 minuut om. Voeg de rijst toe en roerbak 3 minuten mee. Garneer met de koriander. Lekker met geroosterde cashewnoten.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 425 kcal
Eiwit 9 g
Koolhydraten 52 g
Vet 18 g
Waarvan verzadigd 3 g
Trefwoorden roerbakweekmenurecepten