DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Geitenkaassalade met gemarineerde kipreepjes

Hoofdgerecht Eenvoudig 27 minuten
(0)
Hoofdgerecht Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Snijd de geitenkaas in plakken van 2 cm dik. Snijd de watermeloen in parten. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Stap 2 Snijd de avocado in parten. Stap 3 Breng intussen een pan met water aan de kook en kook de parelcouscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af. Stap 4 Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de kipreepjes 3 minuten zodat deze warm zijn. Stap 5 Verdeel de geitenkaas over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats deze 7 minuten in de oven tot de geitenkaas goudbruin kleurt. Stap 6 Meng de parelcouscous, raapstelen, avocado en watermeloen tot een salade. Stap 7 Verdeel de salade over de borden. Garneer met de kipreepjes en geitenkaas.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 343 kcal
Eiwit 21.1 g
Koolhydraten 25.1 g
Vet 16.5 g
Waarvan verzadigd 5.3 g
Trefwoorden
saladeweekmenureceptenmeloen