Ga naar de hoofdinhoud

Courgettisalade to go

4 personen Eenvoudig 15 minuten Lunch

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Rasp de groene schil van 1 limoen en pers beide vruchten uit. Halveer de avocado overlangs, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Doe met de rasp en sap van de limoen, yoghurt, koriander, peper en zout in een hoge beker. Pureer tot een gladde saus. Verkruimel de feta en halveer de cherrytomaten en olijven. Verdeel de avocadosaus over de bodem van de vier potten en leg daar achtereenvolgens de linzen, tomaten, olijven, feta en courgetti bovenop. Sluit de potten af met de deksel en bewaar in de koelkast of koelbox.
Aanvullende benodigdheden - staafmixer- afsluitbare pot
Voedingswaarden (per portie)
Energie 422 kcal
Eiwit 10 g
Koolhydraten 18 g
Vet 30 g
Waarvan verzadigd 10 g
Trefwoorden onthegolunchrecepten