Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Rasp de groene schil van 1 limoen en pers beide vruchten uit. Halveer de avocado overlangs, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Stap 2 Doe met de rasp en sap van de limoen, yoghurt, koriander, peper en zout in een hoge beker. Pureer tot een gladde saus. Stap 3 Verkruimel de feta en halveer de cherrytomaten en olijven. Stap 4 Verdeel de avocadosaus over de bodem van de vier potten en leg daar achtereenvolgens de linzen, tomaten, olijven, feta en courgetti bovenop. Stap 5 Sluit de potten af met de deksel en bewaar in de koelkast of koelbox.
Aanvullende benodigdheden - staafmixer- afsluitbare pot
Voedingswaarden (per portie)
Energie 422 kcal
Eiwit 10 g
Koolhydraten 18 g
Vet 30 g
Waarvan verzadigd 10 g