DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Bavette met pesto en kaaspuree

Hoofdgerecht Gemiddeld 45 minuten
(3)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Laat de bavette een uur voor bereiding op kamertemperatuur komen. Breng op smaak met zout en peper. Stap 2 Schil de aardappelen. Doe ze in een pan met zoveel water dat ze net onder staan en kook ze in 20 minuten gaar. Stap 3 Snijd de paddenstoelen in gelijke stukken en hak de knoflook fijn. Stap 4 Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en bak de bavette in zijn geheel in 3-4 minuten per kant rosé. Neem uit de pan en laat 10 minuten rusten onder aluminiumfolie. Stap 5 Verhit de rest van de olijfolie in de pan en roerbak hierin de bimi en paddenstoelen met de knoflook op hoog vuur in 5 minuten beetgaar. Stap 6 Breng op smaak met zout en peper. Stap 7 Rasp de Parmezaanse kaas. Giet de aardappelen af en stamp met de crème fraîche en Parmezaanse kaas tot een smeuïge puree. Stap 8 Breng op smaak met zout en peper. Stap 9 Snijd de bavette in dunne reepjes. Verdeel de puree over 4 borden en leg de groenten erop. Stap 10 Verdeel de reepjes bavette er in een waaier overheen en lepel er de pesto over.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 682 kcal
Eiwit 50 g
Koolhydraten 42 g
Vet 33 g
Waarvan verzadigd 11 g
Trefwoorden
recepten