Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Verkruimel het amandelspijs en roer los met de roomkaas. Stap 2 Snijd de croissants open en vul elke croissant met ¼ van het spijsmengsel. Stap 3 Hak de cranberry’s grof en rooster het amandelschaafsel goudbruin in een droge koekenpan. Stap 4 Smelt de melkchocolade au bain-marie. Stap 5 Dip de croissants voorzichtig met de bovenkant in de chocolade of lepel de chocolade er overheen. Bestrooi met het amandelschaafsel en de cranberry’s. Leg de croissants 10 minuten in de koelkast, zodat de chocolade kan stollen. Stap 6 Meng de poedersuiker met de kaneel en bestrooi vlak voor serveren de croissants hiermee.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 745 kcal
Eiwit 15 g
Koolhydraten 76 g
Vet 41 g
Waarvan verzadigd 20 g