Ga naar de hoofdinhoud

9 weken lang sparen voor 9 spellen

De winter is in aantocht, het is vroeg donker en we blijven weer binnen met z’n allen. Dat betekent héél véél tijd om gezellig samen spellen te spelen. Daarom kun je nu bij DekaMarkt sparen én spelen!

Uitgelicht: Peaky Blinders

Elke week lichten we een spel uit waar je voor kan sparen.

Reis terug in de tijd naar het Birmingham van de jaren twintig en wordt onderdeel van een spannende gangsteroorlog. Versla je tegenstander en volbreng je missie. Word jij de meest gevreesde gangster van Birmingham?

Spaar extra snel

Bij deze producten krijg je extra zegels

Actieproducten met extra spelzegel Bekijk alle producten

Zo werkt het

  • Je ontvangt t/m 8 januari 2022 1 spelzegel bij elke 5 euro aan boodschappen.*
  • Spaar 15 spelzegels en lever je volle spaarkaart in voor 50% korting op een spel naar keuze.
  • Lever je volle spaarkaart in t/m zaterdag 15 januari 2022. OP = OP
  • Je ontvangt extra spelzegels bij wekelijks wisselende actieproducten.

*Uitgezonderd tabak, sterk alcoholische dranken, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding t/m 6 maanden, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaukaarten en statiegeld.

Spaarkaart

Je kan de spaarkaart verkrijgen bij de servicebalie of kassa's in onze winkels of download de spaarkaart online.

Bij deze actie is het niet mogelijk om digitaal te sparen.

De leukste spellen voor jong en oud!

Van bloedstollende spellen, zoals ‘Wie is de Mol’ en ‘Peaky Blinders’, vol vuurgevechten en verraad tot ‘De Slimste Mens’, waarbij je je hersenen even goed kunt laten kraken. Kortom, een zorgvuldig samengestelde selectie van negen mooie spellen voor uren vol vermaak, humor, strijd en tactiek voor jong en oud. Dus ga de strijd aan, vul je spaarboekje en verzamel alle negen gezelschapspellen met wel 50% korting per spel.

Candy Crush Duel

Daag elkaar uit voor het Candy Crush Duel! Plaats de kleurrijke snoepjes op het speelbord zodat de juiste combinaties ontstaan. Weet jij genoeg punten te behalen en word jij de meest magische overwinnaar in Candy Kingdom?

De Slimste Mens ter Wereld junior

Spaar nu voor de junior editie van De Slimste Mens ter Wereld! Het spel bestaat uit vijf rondes met (junior)vragen waarin je je tegenspeler naar 0 seconden moet spelen. Gewonnen? Dan ben jij ‘De Slimste Mens ter Wereld’!

De Slimste Mens ter Wereld

Speel dit razend populaire TV-Quiz spel en ontdek in vijf rondes wie van jullie de slimste is! Met meer dan 6000 verrassende vragen en antwoorden is dit spel goed voor uren spelplezier! Deze nieuwe uitgave zit boordevol nieuwe vragen voor doorgewinterde spelers.

De mol: code-opdracht

Elk team wordt op een missie gestuurd waarbij drie codes gekraakt moeten worden. Maar wat als één persoon bewust de boel loopt te saboteren? Wie kun je vertrouwen tijdens je missie, wie is de mol?

Het Jachtseizoen

Maak een sterk team en begin aan de jacht! Verdeel de taken en wees de voortvluchtige te slim af. Iedere 10 minuten krijgt je de locatie van de voortvluchtige door. Let op! Na 4 uur ontkomt hij en dan heb je verloren!

Maak het makkelijk

Voeg je spel toe aan je bestelling

Doe een dier na!

Haal bij dit grappige spel alles uit de kast om het dier na te doen en wees de snelste in het raden van het dier dat uitgebeeld wordt. Het spel kan op drie manieren gespeeld worden en is daarom voor iedereen leuk om te spelen, van jong tot oud.

S.P.E.L. show

Daag je vrienden of familie uit voor een strategische taalstrijd en laat zien hoe breed jouw Nederlandse taalkennis is. De twee spelers die de meeste punten verzamelen tijdens de vijf rondes, mogen de finale tegen elkaar spelen.

Buurman & Buurman

In het spannende spel, waarin Buurman & Buurman een handje helpt, ligt een hele stapel klussen op je te wachten. Doe een kleine of grote klus en spaar zoveel mogelijk punten bij elkaar. Klus jij sneller dan je medespelers? Dan roep je“A JE TO!”.

Peaky Blinders: Under New Management

Reis terug in de tijd naar het Birmingham van de jaren twintig en wordt onderdeel van een spannende gangsteroorlog. Versla je tegenstander en volbreng je missie. Word jij de meest gevreesde gangster van Birmingham?

Veelgestelde vragen

Ontvang ik ook spaarzegels bij mijn online bestellingen?
Jazeker, ook als je jouw boodschappen laat thuisbezorgen ontvang je hierbij spaarzegels.

Kan ik extra zegels kopen?
Zegels worden enkel meegegeven bij iedere € 5,- aan boodschappen bij DekaMarkt en wekelijks wisselende actieproducten. De zegels zijn niet te koop.

Meer veelgestelde vragen.

Actievoorwaarden

Deze actievoorwaarden hebben betrekking op de spaaractie ‘Spaar & Speel’ bij DekaMarkt. Hierbij kunnen klanten sparen voor hoge korting op verschillende gezelschapsspellen. Door deelname aan de spaaractie gaat de deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.

Bekijk hier de actievoorwaarden