Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zalmbonbons
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zalmbonbons
Stap 1
Schep de roomkaas in een kleine kom. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil fijn boven de roomkaas. Snijd 1 takje dille fijn. Prak de dille door de roomkaas en breng de roomkaas op smaak met zout en peper.
Stap 2
Verdeel de plakjes zalmfilet over 4 vellen vershoudfolie en leg ze naast elkaar. Schep de roomkaas op de zalmfilet. Vouw elk stuk folie met de zalmfilet en roomkaas tot een balletje dicht. Leg de zalmbonbons tot gebruik in de koelkast.
Stap 3
Verwijder voor serveren de folie en leg elke zalmbonbon op een toastje. Garneer met een dilletopje en bestrooi met versgemalen peper naar smaak.
Aanvullende benodigdheden
- - fijne rasp
- - vershoudfolie
Voedingswaarden
- Energie105 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten3 g
- Vet8 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
