Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wraprolletjes met Hollandse garnalen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wraprolletjes met Hollandse garnalen
Stap 1
Snijd de paprika in hele kleine blokjes. Knip de bieslook fijn. Snijd de carambola in flinterdunne plakjes.
Stap 2
Meng in een kom Hollandse garnalen met hüttenkäse, paprika, bieslook, wat zout en versgemalen zwarte peper.
Stap 3
Was de slabladeren en droog ze.
Stap 4
Spreid de tortilla's uit en leg er een reep van slabladeren op. Schep hierop een reep van het garnalenmengsel.
Stap 5
Rol de tortilla's stevig op en verpak elke rol strak in plasticfolie. Bewaar de rollen tot gebruik in de koelkast.
Stap 6
Snijd de rollen vlak voor het serveren in stukken van 3 cm. Leg op elk rolletje een plakje carambola en steek met een cocktailprikker vast.
Aanvullende benodigdheden
- - 30 cocktailprikkers
Voedingswaarden
- Energie40 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten5 g
- Vet1 g
