Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wrap met entrecote en dragon-mosterddressing
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wrap met entrecote en dragon-mosterddressing
Stap 1
Haal de puntjes van de sperziebonen af. Pers de citroen uit. Snijd de komkommer in repen.
Stap 2
Kook de sperziebonen in 15 minuten in kokend water beetgaar. Giet ze af en laat uitlekken.
Stap 3
Meng intussen 4 eetlepels olijfolie, het citroensap, de mosterd en de dragon door elkaar in een kommetje. Voeg er naar smaak zout en peper aan toe en zet de dressing apart.
Stap 4
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan. Bestrooi de entrecotes met zout en peper en bak ze in 5 minuten rondom bruin in de olie.
Stap 5
Beleg de wraps met de blaadjes kropsla, de sperziebonen en de repen komkommer.
Stap 6
Snijd de entrecotes in plakjes en leg ze op de wraps. Druppel er de dressing overheen. Rol op en serveer.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie620 kcal
- Eiwit38 g
- Koolhydraten38 g
- Vet34 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
