Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wortel-yoghurtrösti met feta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wortel-yoghurtrösti met feta
Stap 1
Klop 1 ei los. Meng 150 g juliennewortel, 3 el bloem en 2 el yoghurt erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Verhit in een koekenpan 2 el olie uit 1 pot wittekaasblokjes in olie met kruiden. Schep bergjes van het wortelmengsel in de pan.
Stap 3
Bak de rösti in 3-4 min. aan beide kanten goudgeel en gaar. Leg de wortel-yoghurtrösti op een schaal. Verkruimel de kaasblokjes erover.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie151 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten9 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd3 g
