Witte aspergesalade met aardappeltjes
Ingrediënten
Bereidingswijze Witte aspergesalade met aardappeltjes
Stap 1
Snijd de courgette in dunne linten op de mandoline of met een kaasschaaf. Schil de asperges, snijd 2 cm van de onderkant en gooi dit weg. Snijd de rest in schuine stukken van 3 cm.
Stap 2
Breng een pan met water aan de kook en kook de asperges in 7 minuten beetgaar. Giet af.
Stap 3
Snijd intussen de dille fijn. Verhit een grillpan met 1 el olijfolie en gril de courgette plakken 3 minuten.
Stap 4
Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren in 4 minuten zacht. Giet af en laat schrikken onder koud water. Pel ze en snijd in kwarten.
Stap 5
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de opbakaardappeltjes en asperges 6 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Verdeel de aardappeltjes en asperges over de borden en verdeel hier de courgettelinten, jonge bladsla, dille en geitenkaas met honing over.
Stap 7
Leg de eieren op de salade en serveer.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie373 kcal
- Eiwit18.2 g
- Koolhydraten44.7 g
- Vet11.7 gWaarvan verzadigd6.7 g
Trefwoorden
