Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Winters gevulde taco’s
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Winters gevulde taco’s
Stap 1
Snijd de prei in dunne ringen en haak de peterselie fijn. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een wok en bak het gehakt al omscheppend op hoog vuur rul. Bak de ui 2 minuten mee.
Stap 2
Schep de tacokruiden, tomatenpuree, witte bonen met vocht en 100-150 ml bouillon erbij. Laat het gerecht 6-8 minuten zachtjes sudderen.
Stap 3
Verwarm de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op het pak.
Stap 4
Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan en roerbak de preiringen 2-3 minuten tot ze net wat zachter worden, maar nog wel beet hebben.
Stap 5
Vul de tacoschelpen met het gehakt-bonenmengsel en de preiringen en peterselie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie490 kcal
- Eiwit21 g
- Koolhydraten39 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd7 g
