Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wafels met topping
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wafels met topping
Stap 1
Schraap met een mes het merg uit het vanillestokje. Meng de bloem met de bakpoeder, een snufje zout en het vanillemerg in een kom. Klop de eieren, melk en boter door elkaar in een andere kom en klop dit door de droge ingrediënten tot een glad beslag. Laat het beslag 10 minuten rusten en klop dan nogmaals goed door.
Stap 2
Verwarm het wafelijzer en vet in. Giet de vorm vol met beslag en sluit het deksel. Bak de wafels in circa 5 minuten goudbruin en gaar. Laat een beetje afkoelen op een rooster en serveer warm met een topping naar keuze.
Aanvullende benodigdheden
- - wafelijzer
Voedingswaarden
- Energie405 kcal
- Eiwit13 g
- Koolhydraten47 g
- Vet17 gWaarvan verzadigd10 g
