Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Visstoof met venkel en dragon
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Visstoof met venkel en dragon
Stap 1
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak hierin de ansjovis, twee derde van de knoflook en de venkel 3 minuten. Blus af met de wijn.
Stap 2
Voeg de tomatenblokjes toe en laat 5 minuten pruttelen. Voeg vervolgens de mosselen, kabeljauw en garnalen toe en laat afgedekt 5-8 minuten stoven, totdat de vis gaar is en de mosselen open staan. Gooi eventuele dichte mosselen weg.
Stap 3
Meng intussen de crème fraîche met de overige knoflook en dragon. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de dragoncrème bij de visstoof. Lekker met stokbrood.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie410 kcal
- Eiwit38 g
- Koolhydraten16 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
