Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Viscurry met gember en limoen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Viscurry met gember en limoen
Stap 1
Kook de rijst. Verhit de zonnebloemolie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de gember en currypasta circa 2 minuten.
Stap 2
Voeg de groenten toe en roerbak circa 5 minuten op een hoge stand. Voeg de kokosmelk toe en laat pruttelen. Voeg vervolgens de kabeljauw toe en laat garen in de saus.
Stap 3
Pers ½ limoen uit en voeg dit limoensap toe aan de curry. Snijd de overige limoen in partjes. Serveer de viscurry met de rijst. Garneer met partjes limoen en bestrooi met de koriander.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie665 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten73 g
- Vet29 gWaarvan verzadigd15 g
