Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Visburger met gegrilde sla
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Visburger met gegrilde sla
Stap 1
Snijd de sla in kwarten. Halveer de kaïserbroodjes. Bestrijk de vis, sla en binnenkant van de broodjes met de olijfolie.
Stap 2
Roer de zure room los in een kom en verkruimel de feta erboven. Breng op smaak met het paprikapoeder en versgemalen peper.
Stap 3
Grill de visburgers in 4 - 6 minuten rondom goudbruin en gaar op de barbecue. Grill de sla in ongeveer 2 minuten gaar. Rooster de broodjes knapperig op het rooster.
Stap 4
Bestrijk de broodjes met de paprika-feta dressing, leg de visburgers op de broodjes en verdeel de sla en wat extra dressing erover. Dek af met de bovenkant van het broodje, verdeel hier de augurken over en zet vast met een prikker.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie517 kcal
- Eiwit29 g
- Koolhydraten42 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd10 g
Trefwoorden
