Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Uienringenchips met dip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Uienringenchips met dip
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de uien in zo dun mogelijke plakken. Hoe dunner de plakken, hoe krokanter de chips. Rasp de kaas.
Stap 2
Bestrooi de met bakpapier beklede bakplaat gelijkmatig met de kaas. Leg er de uiplakken naast elkaar op. Bestrijk de plakken met olie. Bestrooi de uien met het knoflook- en paprikapoeder.
Stap 3
Bak in 20 min. in het midden van de oven goudgeel en krokant. Laat 5-10 min. afkoelen en breek of snijd de uienringenchips los. Serveer met de tzatziki om in te dippen.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
- - bakkwastje
Voedingswaarden
- Energie275 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten7 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd11 g
