Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Turkse Pizza
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Turkse Pizza
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Ris de blaadjes van de munt, leg ze op elkaar en rol op tot sigaartjes. Snijd de muntblaadjes tot dunne reepjes.
Stap 2
Snijd de ijsbergsla grof. Snijd de tomaat in blokjes. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika en snijd in repen. Snijd de komkommer in blokjes.
Stap 3
Bak de Turkse pizza wraps in de oven in ongeveer 8 minuten knapperig. Beleg de pizza's met de sla, tomaat, paprika en komkommer. Verdeel er knoflooksaus en pittige Turkse tomatensambal naar smaak over en rol op.
Stap 4
Pak de Turkse pizza voor de helft in met bakpapier. Serveer met de rest van de knoflooksaus en strook er wat munt over.
Aanvullende benodigdheden
- - bakpapier
Voedingswaarden
- Energie472 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten62 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
