Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Turks borrelbrood
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Turks borrelbrood
Stap 1
Steek de barbecue aan. Snijd de bovenkant van het brood horizontaal en verticaal een aantal keer een stukje in, zodat er blokjes ontstaan, maar snijd niet door tot de bodem. Het brood aan elkaar blijven zitten.
Stap 2
Meng de roomkaas, tapenade, tomaten en geraspte kaas. Verdeel het mengsel tussen de inkepingen van het brood. Leg het brood op een stuk aluminiumfolie en rooster in ca. 15 min. op de gesloten barbecue goudbruin. Controleer vanaf 10 min. of de onderkant van het brood niet verbrandt.
Aanvullende benodigdheden
- - barbecue met deksel
- - aluminiumfolie
Voedingswaarden
- Energie384 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten36 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd12 g
