Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Toscaanse maaltijdsoep met gehakt
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Toscaanse maaltijdsoep met gehakt
Stap 1
Snijd de knoflook fijn. Verhit in een (soep)pan 2 el olie. Fruit de knoflook 1 min. Bak de roerbakgroente op een middelhoge stand 4 min. mee.
Stap 2
Schep de spinazie erdoor en laat het blad al omscheppend slinken. Voeg de gepelde tomaten en bouillon toe en breng aan de kook. Druk de tomaten met een spatel in kleinere stukken.
Stap 3
Voeg de pasta toe en kook de soep 10 min. op een middelhoge stand. Verhit intussen in een koekenpan de overige 1 el olie. Bak het gehakt in 5 min. rul en gaar.
Stap 4
Voeg het gehakt toe aan de soep. Breng de soep op smaak met zout en peper.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie470 kcal
- Eiwit30 g
- Koolhydraten31 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd7 g
Trefwoorden
