Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Thaise noedelsoep met kip en kokos
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Thaise noedelsoep met kip en kokos
Stap 1
Schenk de bouillon in de pan. Kook de soep op een middelhoge stand 5 min.
Stap 2
Snipper de uien grof. Verhit in een (soep)pan 2 el olie. Bak de ui en wokgroenten 2 min. op een hoge stand. Schep de boemboe erdoor en bak 1 min. op een middelhoge stand mee.
Stap 3
Verhit intussen in een koekenpan de overige 2 el olie. Bak de kipschnitzels in 5 min. per kant goudgeel en krokant.
Stap 4
Voeg intussen de noedels toe aan de soep en kook ze in 3 min. gaar. Roer af en toe. Schenk de kokosmelk in de soep en verwarm nog 1 min.
Stap 5
Snijd de kipschnitzels in reepjes. Breng de soep op smaak met zout en peper en schep in 4 kommen. Leg de krokante kip in de soep. Garneer met blaadjes koriander.
