Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Stoofpot van sukadelapjes en paddenstoelen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Stoofpot van sukadelapjes en paddenstoelen
Stap 1
Bestrooi het vlees rondom met zout, peper en de bloem.
Stap 2
Verhit de olie in een braadpan en braad hierin het vlees in porties aan beide kanten bruin.
Stap 3
Neem al het vlees uit de pan en laat de boter smelten in het braadvet. Roer de aanbaksels van de bodem en fruit de ui circa 4 minuten op een lage stand.
Stap 4
Voeg de paddenstoelen en tijm toe en roerbak 1 minuut.
Stap 5
Blus af met de wijn en fond en breng aan de kook
Stap 6
Zet de warmtebron laag en leg het vlees terug in de pan. Laat de sukade circa 2,5 uur stoven.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie300 kcal
- Eiwit30 g
- Koolhydraten10 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
