Spaghetti carbonara met broccoli
Ingrediënten
Bereidingswijze Spaghetti carbonara met broccoli
Stap 1
Snijd de bleekselderij en schouderham in dunne reepjes.
Stap 2
Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de stronk in blokjes.
Stap 3
Snipper de ui.
Stap 4
Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op het pak.
Stap 5
Verwarm de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en bleekselderij zachtjes glazig.
Stap 6
Schep de ham erdoor en bak alles nog 2 minuten.
Stap 7
Kook de broccoliroosjes en blokjes stronk in een pan met ruim kokend water met wat zout in 4 minuten beetgaar.
Stap 8
Klop intussen in een kom de eieren los met de yoghurt en kaas en wat zout en versgemalen zwarte peper.
Stap 9
Roer er een soepopscheplepel pastakookvocht door.
Stap 10
Giet de spaghetti af en roer het eimengsel erdoor.
Stap 11
Verwarm de spaghetti al roerende op heel zacht vuur tot de pasta omhuld is met een romige saus.
Stap 12
Schep op het laatst het bleekselderij-hammengsel erdoor.
Stap 13
Laat de broccoli in een vergiet uitlekken.
Stap 14
Schep de spaghetti ‘carbonara' in warme diepe borden verdeel de broccoli eromheen.
