Snelle bami met omeletreepjes
Ingrediënten
Bereidingswijze Snelle bami met omeletreepjes
Stap 1
Haal de rode chilipepers uit de verpakking bami en nasi groente. Verwijder de steeltjes en de zaadlijsten en snijd in dunne ringen. Kluts de eieren los in een kommetje.
Stap 2
Snijd de selderijbladeren grof.
Stap 3
Verhit een pan met 1 el zonnebloemolie op hoog vuur. Voeg de losgeklopte eieren toe en wentel de pan zodat het ei tot aan de randen komt.
Stap 4
Bak tot de omelet is gestold. Rol de omelet op, haal uit de pan en leg apart.
Stap 5
Zet de pan terug op het vuur en voeg 2 el zonnebloemolie toe. Voeg het bami en nasi vlees toe en bak 5 minuten.
Stap 6
Voeg de bami en nasi groente en de helft van de rode peper toe en bak nog 5 minuten. Voeg de boemboe toe en bak 3 minuten mee.
Stap 7
Kook intussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de omelet in reepjes.
Stap 8
Roer de mie door de groenten en het vlees. Verdeel de bami over de borden. Garneer de bami met de omeletreepjes, pinda’s, overige van de rode peper en het selderijblad.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie680 kcal
- Eiwit43.8 g
- Koolhydraten72.3 g
- Vet21.7 gWaarvan verzadigd5.6 g
Trefwoorden
