Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Roerbak van spruitjes en witte bonen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Roerbak van spruitjes en witte bonen
Stap 1
Snijd de rookworst in plakjes.
Stap 2
Hak de knoflook fijn.
Stap 3
Halveer de spruitjes.
Stap 4
Verwarm de olijfolie in een wok en bak de plakjes rookworst aan beide kanten mooi bruin.
Stap 5
Leg de plakjes worst op een bord.
Stap 6
Bak de knoflook in het bakvet zachtjes glazig.
Stap 7
Schep de spruitjes en kerriepoeder erdoor en roerbak een tot twee minuten.
Stap 8
Voeg het water met wat zout toe en smoor de spruitjes afgedekt in acht tot tien minuten beetgaar.
Stap 9
Spoel de witte bonen in een vergiet onder stromend water en laat ze uitlekken.
Stap 10
Schep de witte bonen door de spruitjes.
Stap 11
Warm het gerecht al omscheppend in vier tot zes minuten goed door.
Stap 12
Breng op smaak met zout en peper.
Stap 13
Schep de spruitjes met witte bonen in diepe borden en leg de plakjes rookworst erop.
