Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rodekoolquiche met mozzarella
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rodekoolquiche met mozzarella
Stap 1
Laat de plakjes bladerdeeg op kamertemperatuur in 10 min. ontdooien. Snijd intussen de knoflook fijn.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de knoflook 1 min. Schep de rodekool en oregano erdoor en bak in 8 min. gaar. Bekleed intussen de vorm met de deegplakjes.
Stap 3
Klop de eieren met de crème fraîche los. Schep de mozzarella erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de rodekool over de quichevorm en schenk het ei-mengsel erover.
Stap 4
Bak de quiche in 35-40 min. in de oven goudgeel en gaar.
Aanvullende benodigdheden
- - quiche- of taartvorm
Voedingswaarden
- Energie804 kcal
- Eiwit21 g
- Koolhydraten31 g
- Vet65 gWaarvan verzadigd23 g
