Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rodekool ovenschotel met peer en feta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rodekool ovenschotel met peer en feta
Stap 1
Schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook de aardappelen in ruim water met zout in 20 min. gaar.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 200°C. Verwarm de rodekool volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil intussen de peren en snijd in blokjes. Verkruimel de feta.
Stap 3
Giet de aardappelen af. Stamp ze tot een fijne puree. Schep er de yoghurt door en breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Schep de helft van de aardappelpuree in de ovenschaal. Verdeel er de rodekool over. Dek af met de rest van de puree. Bestrooi met de studentenhaver, peer en feta.
Stap 5
Bak de rodekool ovenschotel 15 min. in de oven, tot de feta begint te kleuren.
Aanvullende benodigdheden
- - pureestamper
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie657 kcal
- Eiwit19 g
- Koolhydraten89 g
- Vet22 gWaarvan verzadigd11 g
