Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rode-uiensoep met kaasbroodjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rode-uiensoep met kaasbroodjes
Stap 1
Verhit de boter en olijfolie in een pan met dikke bodem. Fruit hierin de uienringen in circa 4 minuten glazig. Schep de basterdsuiker erdoor en bak deze op een hoge stand 1 minuut mee.
Stap 2
Roer de azijn erdoor en laat circa 15 minuten zachtjes stoven. Voeg de bouillon en laurier toe en kook zachtjes 10-12 minuten.
Stap 3
Verwarm de oven voor op 200ºC. Bestrijk de plakken stokbrood met kruidenboter en rooster ze 2-3 minuten op een bakplaat in de oven. Bestrooi met de kaas en laat deze smelten in de oven. Verwijder de laurierblaadjes uit de soep en serveer de soep met de kaasbroodjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie710 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten49 g
- Vet48 gWaarvan verzadigd28 g
