Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rode curry met pompoen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rode curry met pompoen
Stap 1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Snijd de kip(dij)filet in blokjes. Verhit 2 el olijfolie in een ruime wok- of hapjespan en bak de kip(dij)filet in 5-6 minuten op middelhoge temperatuur.
Stap 3
Voeg de groentemix toe en bak 5 minuten mee. Voeg de rode curry boemboe toe en bak 1 minuut mee. Voeg de kokosmelk en 100 ml water toe, meng goed en breng aan de kook. Laat 8-10 minuten afgedekt stoven op lage temperatuur tot de groenten gaar zijn. Haal de deksel van de pan en laat koken tot de saus de gewenste dikte heeft.
Stap 4
Serveer de groene curry met de rijst.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie534 kcal
- Eiwit30.5 g
- Koolhydraten69.8 g
- Vet13.5 gWaarvan verzadigd9.2 g
Trefwoorden
