Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ricotta pasta met spinazie en kerstomaatjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ricotta pasta met spinazie en kerstomaatjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C boven- en onderwarmte. Halveer de snoeptomaatjes en hak de walnoten grof.
Stap 2
Meng de snoeptomaatjes met 1 el olijfolie en bestrooi ze met een beetje zout en peper. Verdeel de tomaatjes over een bakplaat en rooster ze voor ca. 10 minuten in de oven.
Stap 3
Kook de rigatoni 11 minuten zodat de pasta lekker 'al dente' blijft.
Stap 4
Verwarm de Tradizionale pastasaus in een ruime pan en voeg de spinazie in 2 delen toe. Wacht met het toevoegen van het volgende deel tot het vorige is geslonken in de saus. Schep regelmatig om.
Stap 5
Roer de ricotta en meng samen met de pastasaus door de pasta. Serveer met de geroosterde tomaatjes en bestrooi met de gehakte walnoten.

Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie711 kcal
- Eiwit24.9 g
- Koolhydraten104 g
- Vet19.7 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
