Ravioli met roergebakken spruitjes en spek
Ingrediënten
Bereidingswijze Ravioli met roergebakken spruitjes en spek
Stap 1
Maak de spruitjes schoon en snijd in kwarten. Rasp de gele schil van de citroen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd de knoflook fijn.
Stap 2
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekje in 3 minuten goudbruin en knapperig. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Stap 3
Bak de spruitjes in het achtergebleven bakvet in 5 minuten rondom goudbruin en beetgaar. Schep uit de pan op een bord en houd warm onder een deksel.
Stap 4
Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Veeg de koekenpan schoon en verhit de boter.
Stap 5
Voeg de knoflook en witte wijn toe. Laat 2 minuten koken. Voeg het citroenrasp en sap toe en schep de ravioli erdoor.
Stap 6
Breng op smaak met versgemalen peper. Schep op 4 borden en verdeel de spekjes en spruitjes erover.
Aanvullende benodigdheden
- - rasp
Voedingswaarden
- Energie925 kcal
- Eiwit19 g
- Koolhydraten51 g
- Vet68 gWaarvan verzadigd31 g
Trefwoorden
