Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ravioli-lasagne met ricotta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ravioli-lasagne met ricotta
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de ravioli in ruim water met zout in 4 min. gaar.
Stap 2
Giet de ravioli af en laat goed uitlekken. Rasp de Parmezaanse kaas.
Stap 3
Schenk in de ovenschaal een laagje passata. Verdeel er een laag ravioli over. Schep er met een theelepel wat bergjes ricotta op. Schenk er weer een laag passata over
Stap 4
Maak zo meer lagen met de ravioli, ricotta en passata. Eindig met een laag passata. Bestrooi met de geraspte kaas. Breng op smaak met peper.
Stap 5
Bak de ravioli-lasagne in de voorverwarmde oven in 20 min. goudgeel en gaar.
Aanvullende benodigdheden
- - rasp
 - - ovenschaal
 
Voedingswaarden
- Energie569 kcal
 - Eiwit25 g
 - Koolhydraten54 g
 - Vet27 gWaarvan verzadigd12 g
 
