Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ratatouille-crumble met walnoten en kaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ratatouille-crumble met walnoten en kaas
Stap 1
Verhit de olie in een ruime braad- of hapjespan fruit hierin de ui en de knoflook 2-3 minuten. Schep de aubergine, paprika eb courgette erbij en bak 3 minuten.
Stap 2
Kruis de tomaten aan de onderkant in en leg ze een voor een kort in kokend heet water. Pel de tomaten en snijd ze zonder zaadjes in parten.
Stap 3
Voeg de tomaten, tijm, zout en peper toe aan de groenten en laat afgedekt 20 minuten zachtjes stoven. Verwarm intussen de ovengrill voor.
Stap 4
Meng de ingrediënten voor de topping. Schep de ratatouille in een ovenschaal. Verdeel de topping erover en zet het gerecht 8-10 minuten niet te dicht onder de ovengrill, tot de bovenkant lichtbruin is. Serveer met het stokbrood.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie780 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten62 g
- Vet47 gWaarvan verzadigd10 g
