Procureur rollade met haricots verts
Ingrediënten
Bereidingswijze Procureur rollade met haricots verts
Stap 1
Verwarm de oven voor op 175 °C. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts en kook 3 minuten in water met een beetje zout. Spoel koud onder stromend water en laat uitlekken.
Stap 2
Schaaf met een kaasschaaf 12 lange linten van de courgette. Verdeel de haricots verts in 12 porties, omwikkel met een courgettelint en leg in een ovenschaal. Meng de baharat, peper en zout door 4 el olijfolie en bestrijk de haricots verts-rolletjes ermee. Schep de cranberries door de rest van de kruidenolie en verdeel over de groenten.
Stap 3
Schil de zoete aardappelen en snijd in blokjes. Kook in een laagje water met zout in 20 minuten gaar. Giet af en laat met de deksel op de pan 5 minuten droogstomen. Stamp met een pureestamper met de rest van de olijfolie, peper en zout tot een gladde puree.
Stap 4
Bereid ondertussen de rollade volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet de haricots verts-rolletjes de laatste 12 minuten bij de rollade in de oven. Snijd de rollade in plakken en serveer met de haricots verts, geroosterde cranberries en zoete aardappelpuree.
Aanvullende benodigdheden
- - dunschiller of kaasschaaf
- - pureestamper
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie581 kcal
- Eiwit27 g
- Koolhydraten50 g
- Vet28 gWaarvan verzadigd9 g
Trefwoorden
