Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pompoenfrittata met geitenkaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pompoenfrittata met geitenkaas
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de pompoenblokjes met de aardappeltjes en 2 el zonnebloemolie in de ovenschaal en rooster 15 min. boven in de oven.
Stap 2
Verhit intussen een droge koekenpan en laat de spinazie hand voor hand slinken. Laat goed uitlekken in een vergiet. Klop de eieren los met 100 ml water.
Stap 3
Neem de ovenschaal uit de oven en verlaag de temperatuur naar 180°C. Meng de spinazie door de groenten en aardappel. Verkruimel de geitenkaas erboven en schenk het eimengsel erop.
Stap 4
Rooster nog ca. 20 min. in het midden van de oven tot het ei gestold is en de frittata aan de randen lichtbruin kleurt.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie459 kcal
- Eiwit18 g
- Koolhydraten29 g
- Vet28 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
