Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pittige Libanese wrap met falafel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pittige Libanese wrap met falafel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de aubergine over de lengte en snijd in halve maantjes. Halveer de tomatenmix. Hak de dille grof.
Stap 2
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de aubergine en falafel 6 minuten. Voeg de tomaten toe en bak nog 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Verhit intussen een pan met 1 el olijfolie en bak de bloemkoolrijst met de garam masala en de helft van de dille.
Stap 4
Bak de Libanese wraps af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 5
Verdeel de bloemkoolrijst en falafel met groente over de Libansese wraps en garneer met de rest van de dille.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie443 kcal
- Eiwit17.3 g
- Koolhydraten55.5 g
- Vet15.9 gWaarvan verzadigd1.8 g
Trefwoorden
