Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pittige aardappeltjes met verse kruiden
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pittige aardappeltjes met verse kruiden
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Hak de knoflook fijn. Meng de olijfolie met de harissa, gemalen koriander, knoflook, peper en zout.
Stap 2
Schep in een ovenschaal de krieltjes om met de harissaolie en bak in 15-20 minuten goudbruin en gaar in de oven.
Stap 3
Hak intussen de basilicum, koriander, munt en peterselie grof. Snijd de citroen in kwarten.
Stap 4
Neem de pittige aardappeltjes uit de oven en schep de kruiden erdoor. Serveer met de citroenparten, zodat iedereen naar smaak citroensap kan toevoegen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie177 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten21 g
- Vet8 gWaarvan verzadigd1 g
Trefwoorden
